skip to content

G Suite

Wat is G Suite?


G Suite is een cloudgebaseerd productpakket waarmee teams vanaf elk apparaat en op elke locatie kunnen communiceren, samenwerken en dingen gedaan kunnen krijgen. Het is makkelijk te configureren, te gebruiken en te beheren, zodat uw bedrijf zich kan richten op de zaken die echt belangrijk zijn.

Miljoenen organisaties wereldwijd vertrouwen op G Suite voor professionele e-mail, bestandsopslag, videovergaderingen, online agenda's, documentbewerking en meer.
 

Bekijk een video of lees hier meer informatie.


Hier volgen enkele kernpunten:


Zakelijke e-mail voor uw domein

Professioneel overkomen is belangrijk. Dat betekent dat u wilt kunnen communiceren als [email protected] De eenvoudige maar krachtige functies van Gmail helpen u aan uw merk te werken terwijl u tegelijkertijd efficiĆ«nter kunt werken.


Toegang vanaf elke locatie en elk apparaat

Controleer uw e-mail, deel bestanden, bewerk documenten, doe mee aan videovergaderingen en meer op uw werk, thuis of onderweg. U kunt verdergaan waar u gebleven was op een computer, tablet of telefoon.


Bedrijfsbrede beheertools

Dankzij de effectieve beheerinstellingen heeft u volledige controle over gebruikers, apparaten, beveiliging en meer. Uw gegevens zijn altijd van u. U kunt ze meenemen als u overstapt naar een andere oplossing.
 

Gratis proefperiode starten
Up